top of page

Velkommen til GoTrailer

Hvorfor køre med trailer frem og tilbage hvis man kan nøjes med at køre med traileren den ene vej?

 

Vi er en virksomhed, der har ønsket at sikre en nemmere, billigere og mere praktisk måde at køre med trailer på. Konceptet er enkelt – man skal kunne leje sin trailer i en by og aflevere den igen i en anden by - det giver bedre mening på kilometerregnskabet og for miljøet.

 

Vi har selv ofte haft et behov for at flytte noget, der ikke kunne være i bilen, hvorfor det giver mening at leje en trailer – men det giver ikke mening at køre en længere tur frem og tilbage, hvis man kan nøjes med at køre den ene vej. Det er kongstanken hos GoTrailer.dk

Vores kunder er meget glade for konceptet – vi håber, du kan blive det samme!

Vi tænker på miljøet

Hvem kunne forestille sig, at flyvemaskiner skulle flyve med passagerer til en destination og så flyve tomme hjem? Hvem kunne forstille sig, at togene skulle køre den ene vej fyldt med passagerer og så kører helt tomme retur.... INGEN.

Hvorfor er det ikke sådan med alt transport? Vores tanke med Go Trailer er, at man lejer traileren i en by og afleverer den igen i en anden by! Det synes vi giver mening.

Med tanken om at gøre transport fra Jylland til Sjælland nemt og billigt, startede vi GoTrailer.dk. Det kom bag på os, at vi ikke kunne finde nogle steder, hvor man kunne leje en trailer et sted og aflevere et andet. Delebilsøkonomien er blevet kæmpe stor, og hvorfor skulle man så vælge at køre frem og tilbage med sin trailer, hvis man kunne nøjes med en enkelt tur. 

 

GoTrailer har haft langt over 1000 kørsler mellem Jylland og Sjælland - det betyder noget for miljøet. 

Lige nu ønsker vi at udvide med flere byer til vores trailere, så kender du nogle der kan hjælpe med parkeringspladser til vores trailere, så vil vi meget gerne høre fra dig. Vi tror på, at dets flere steder, vi har parkeringspladser, dets mere praktisk og logisk bliver det at benytte Go Trailer. 

Så måtte du have et sted, der er velegnet – så skriv endelig til os på info@gotrailer.dk.

Den nemme måde at leje trailer på og aflevere i en anden by

Vi tror selv, at det må være den billigste måde at flytte fra Sjælland til Jylland eller omvendt. Vi kan se, at mange af vores kunder er studerende, det er nok den nemmeste og billigste måde at klare en flytning på. 

Billig flytte løsning for alle og en hver - Danmarks bedste én vejs flytning


Der er mange tankstationer, varehuse osv. hvor man kan låne trailere, men alle steder skal de hentes og afleveres samme sted. Hos GoTrailer kan vi netop tilbyde at leje en trailer et sted og aflevere et andet sted - vi mener selv, at vi løser en problematik, som mange har oplevet. Med tiden håber vi at udvide til at have opsamlingssteder og dropsteder i flere storbyer rundt omkring i Danmark.

Vi har meget høj tillid til vores kunder, og forventer at alle kan se, at der er tale om et koncept der skal være til glæde og til gavn for alle, hvorfor vi også forventer alle behandler trailerne bedst muligt.

Vi tænker på miljøet. Vi mener, at hver tur hos os sparer miljøet en lille smule. Vi kører kun en tur, hvor man normalt skal køre to ture - så hvem vil ikke gøre det rigtige, når det oven i købet er det nemmeste?

 

God trailer = GoTrailer.dk

Vi tror og håber på, at vi kan gøre trailerleje og flytning lidt nemmere.

bottom of page