Lejeregler

Ved punktering?  

Det er kundens egen risiko ved punktering.

 

Er de lukkede trailere 100% vandtætte?

Nej, der vil altid kunne komme vand ind ad sprækker/dør etc.., så det er ikke noget vi kan garantere

 

Er godset i traileren forsikret, når jeg har fyldt den?

Nej, medmindre man selv har sørget for det.

 

Aflysning - ændring i bookning

Reservationsgebyret returneres ikke hvis lejer aflyser turen. Oftest er det forbundet med udgifter at få transporteret traileren til det korrekte sted, hvis lejer aflyser turen og derfor returneres reservationsgebyret ikke.

Desværre kan der opstå uforudsete hændelser, hvor vi forbeholder os retten til at aflyse din tur. Det kan være pludselige skader på traileren, en kunde der aflyser sin tur, så traileren ikke kommer til den rette lokation eller andre uforudsete hændelser. I dette tilfælde returnerer vi selvfølgelig reservationsgebyret og tilbyder en trailer på et andet tidspunkt. 

Aflyser du din booking 24 timer forinden afhentning opkræver vi det fulde lejebeløb.

 

Forsikring

Som udgangspunkt er traileren forsikret af bilens forsikring når man har anhængertræk på - men laver man en skade på traileren er den ikke forsikret. Her har vi opkrævet et depositum på 350 kr. ved lejestart som vi modregner i hvis man laver en skade.

Adapter/stik

Alle vores trailere har 13 pol stik. Så hvis man har en bil med et 7 pol stik, skal man selv sørge for at have en adapter med, i tilfælde af stikket ikke passer til ens bil. 

En adapter koster ca. 49-199 kr. i de fleste byggemarkeder. 

For at læse mere om stik henvises https://dnth.dk/styr-paa-stikket-7-13-pol-trailer-stik/

 

Lås

Vores trailere har en hængelås på - koden får man når den fulde leje er indbetalt. Vær opmærksom på at vores låse skal tallene indtastes skråt. Se efter den sorte streg på låsen.

 

Hvornår kan man afhente/aflevere traileren?

Du kan afhente på alle tidspunkter af døgnet. Dvs. Afhenter du kl. 11.00 om formiddagen skal den ved et døgns leje afleveres næste dag inden kl. 11.00.

Fejl & Mangler

Det kan opstå at fx næsehjulet kan falde ned hvis man ikke skruer det ordentlig fast og det dermed bliver slået skævt under kørsel. Så skulle der være noget du bliver opmærksom på vedr. fejl og mangler, vil vi sætte stor pris på at du gør os opmærksom på dette.

Udlandskørsel

Trailerne skal blive inde for landets grænser.